Nieuws - 31 augustus 2021

Boek 'Mevrouw, u loopt steeds vast!', over onderwijs in coronatijd.

Dit voorjaar werd Anne Marie benaderd door Manon Enschede-Dost, die werkzaam is als docent Duits in het voortgezet onderwijs, en die het idee had een boek samen te stellen over onderwijs in coronatijd.

Manon en Anne Marie hebben zich aan het begin van de coronacrisis in 2020 beiden vrijwillig ingezet voor het project Thuisschoolmaatje dat ‘een antwoord bood op de acute vraag van leerlingen in het voortgezet onderwijs die moeite hebben met het thuisonderwijs’. Op verzoek van Manon heeft Anne Marie haar ervaringen met dit onderwijsproject opgeschreven. Samen met andere verhalen - van kinderopvang tot Master, verhalen van leerkrachten, leerlingen, ouders en anderen die iets met onderwijs van doen hebben - is 'wij waren een thuisschoolmaatje' opgenomen in het boek 'Mevrouw, u loopt steeds vast!' Dit unieke boek, dat deze zomer is verschenen, is te koop via de website van Manon Enschede-Dost en is een echte aanrader!

Manon richt zich verder graag op het schrijven van boekjes voor jongeren die Nederlands willen leren, een hele mooi en ook veelbelovende missie!

Het Thuisschoolmaatjeverhaal van Anne Marie is ook te lezen op blog.e-plu.nl/thuisschoolmaatje.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ