Nieuws - 31 augustus 2021

Boek 'Mevrouw, u loopt steeds vast!', over onderwijs in coronatijd.

Dit voorjaar werd Anne Marie benaderd door Manon Enschede-Dost, die werkzaam is als docent Duits in het voortgezet onderwijs, en die het idee had een boek samen te stellen over onderwijs in coronatijd.

Manon en Anne Marie hebben zich aan het begin van de coronacrisis in 2020 beiden vrijwillig ingezet voor het project Thuisschoolmaatje dat ‘een antwoord bood op de acute vraag van leerlingen in het voortgezet onderwijs die moeite hebben met het thuisonderwijs’. Op verzoek van Manon heeft Anne Marie haar ervaringen met dit onderwijsproject opgeschreven. Samen met andere verhalen - van kinderopvang tot Master, verhalen van leerkrachten, leerlingen, ouders en anderen die iets met onderwijs van doen hebben - is 'wij waren een thuisschoolmaatje' opgenomen in het boek 'Mevrouw, u loopt steeds vast!' Dit unieke boek, dat deze zomer is verschenen, is te koop via de website van Manon Enschede-Dost en is een echte aanrader!

Manon richt zich verder graag op het schrijven van boekjes voor jongeren die Nederlands willen leren, een hele mooi en ook veelbelovende missie!

Het Thuisschoolmaatjeverhaal van Anne Marie is ook te lezen op blog.e-plu.nl/thuisschoolmaatje.

Book translations

Ottie – Ein ganz normaler Hund – translator Anne Marie Westra

senz° ambassador

Ambassador of senz°, the one and only real storm umbrella

Need a Speaker - Trainer?

Team EPLÚ - public speakers, trainers, guest lecturers and moderators who really make a difference: please visit www.teameplu.nl to learn more

Tell a business associate

Tell a business associate - inform your business associate about the services EPLÚ Management Support and Team EPLÚ have to offer