Samenwerking Joanneke van Veen

(soon available in English)

Sinds december 2016 heeft Anne Marie Westra-Nijhuis met Joanneke van Veen een samenwerking op het gebied van haar sprekerschap. Via Anne Marie is Joanneke van Veen te boeken als spreker op het gebied van start-ups, jong ondernemen, falen & winnen en mindset. Ook is zij inzetbaar als gastdocent voor het voorgezet onderwijs, MBO, HBO en universiteit.

Samenwerking Anne Marie Westra en Joanneke van Veen

Joanneke van Veen startte op haar 23e al haar eerste bedrijf in de reclame met een aantal vennoten. Zij is oprichter van Cherry! waarmee zij ondernemers op weg helpt om met een frisse blik samen orde op zaken te stellen of kansen beter te benutten. Daarnaast is zij mede-eigenaar van hello.smile, waarmee zij branchewinnaar werd in de tandheelkunde bij de Nationale Business Succes Award. Onlangs bedacht en ontwikkelde zij NoticeMe, een simpele en doeltreffende oplossing voor real-time contractbeheer. 

Bekijk hieronder de video over het ontstaan van Joanneke's nieuwe start-up, NoticeMe, waarvoor zij een succesvolle crowfundingcampagne voerde.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra: Telefoon +3153-4347567 E-mail annemariewestra@e-plu.nl

Book translations

FC Delta Sports '95 - "25 jaar aan de bal" - editor & proofreader Anne Marie Westra

senz° ambassador

Ambassador of senz°, the one and only storm umbrella

Need a Speaker - Trainer?

Team EPLÚ - public speakers, trainers, guest lecturers and moderators who really make a difference: please also go to www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation - inform your business associate about the services of EPLÚ Management Support