Project & Event Management

Of het nu gaat om uw klanten- of relatiedag, boekpresentatie, een congres of seminar, een netwerkbijeenkomst, trainingsdag of uw bedrijfsjubileum. EPLÚ Management Support organiseert het allemaal, geheel naar uw wensen. Van de voorbereidende fase tot de uitvoering. U kunt mij inschakelen voor uw eenmalige project, voor een terugkerend evenement of voor een deel hiervan. Nationaal of internationaal. Samen met u maak ik er een groot succes van!

Zo heb ik op projectbasis vier jaar lang de leergang aan The NetworKing Academy ten uitvoer gebracht. Voor deze destijds jaarlijkse leergang was ik verantwoordelijk voor de PR & social media marketing, organiseerde ik de Meet & Greet, was ik intermediair voor de deelnemers en stelde ik het lesprogramma samen. 

Naast genoemde projecten arrangeer ik als ervaren organisator voor een select en gevarieerd aanbod van sprekers en trainers alle aanvragen voor hen als spreker, trainer, gastdocent, coach, dagvoorzitter, debat/discussieleider. Dat doe ik van A tot Z en geheel op maat. Hieruit is in 2017 Team EPLÚ ontstaan, een team van inspirerende mensen, ontstaan uit persoonlijke samenwerkingen. 

Bent u geinteresseerd in wat EPLÚ Management Support voor u kan betekenen op het gebied van Projecten en Events? Neemt u dan contact met mij op. Graag vertel ik u over de mogelijkheden.

Ik leg mensen uit dat ze Anne Marie moeten bellen, wanneer ze een organisatie op willen zetten voor een evenement dat tot in de puntjes geregeld moet worden, zonder daar zelf al te veel hoofdpijn van te hebben." - Joseph Oubelkas, spreker en schrijver

Boekvertalingen

La Petite Souris & Le Grand Coeur, vertaald door Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenten die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation