Vertalen

Eén van mijn specialismen is het vertalen van teksten, documenten, presentaties, brochures en websites, vanuit het Nederlands naar de Engelse, Duitse en Franse taal en vice versa en het redigeren van bestaande vertalingen.

Een groot aantal opdrachtgevers uit verschillende branches ging u al voor en maakte van mijn vertaaldiensten gebruik. Voor een aantal van deze opdrachtgevers ben ik inmiddels ook werkzaam als 'huisvertaler', zoals de mooie Enschedese bedrijven Esschert Design specialist in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur, Geen Blad voor de Mond contentmarketing en het IT bedrijf Brosis.nl. Met dit leukste IT bedrijf uit Twente heb ik inmiddels ook een partnership op het gebied van hun internationale communicatie.

Daarnaast heb ik de vertaling van een aantal boeken op mijn naam kunnen zetten, zoals de Engelse vertaling van het boek '400 brieven van mijn moeder', van schrijver Joseph Oubelkas. Lees hier meer over al mijn boekvertalingen.

"Zie maar eens een vertaler te vinden die echt op papier kan zetten wat jij wenst. Die zijn er dan weer niet zo heel veel!" - Joseph Oubelkas, spreker en schrijver

400 letters from my mother van schijver Joseph Oubelkas, vertaald door Anne Marie Westra

Als Vertaler ben ik toegelaten tot en lid van het NGTV - het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers, dé beroepsvereniging van Tolken en Vertalers in Nederland, tevens aangesloten bij de Fédération
Internationale des traducteurs. Leden van het NGTV zijn professionele tolken en vertalers: Zij voldoen aan de strenge toelatingseisen van het genootschap wat betreft opleiding, ervaring en deskundigheid en zij onderschrijven de erecode. Bovendien houden NGTV-leden hun deskundigheid op peil door permanente educatie.

"Ik ben er trots op dat ik ben gerechtigd het woordmerk NGTV te gebruiken." Het NGTV zet zich in voor de bevordering van een juist begrip van de taak van vertalers en tolken. De beroepen tolk en vertaler zijn in Nederland weliswaar niet wettelijk beschermd of erkend, maar het NGTV heeft een duidelijke opvatting over een professionele beroepsuitoefening.

Meer informatie over het NGTV.

 

Boekvertalingen

La Petite Souris & Le Grand Coeur, vertaald door Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenten die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation