Wie is EPLÚ Management Support

Mijn naam is Anne Marie Westra-Nijhuis, sinds 2009 oprichter en eigenaar van EPLÚ Management Support en ik sta voor professionaliteit en kwaliteit!

Ruim 22 jaar heb ik praktijkervaring opgedaan in een breed scala aan managementondersteunende functies. Ik ben werkzaam geweest voor CEO's en Raden van Bestuur bij diverse organisaties, waaronder nationale en internationale ondernemingen, dienstverlenende organisaties, onderwijsinstellingen en Ministerie van Defensie. In deze zelfstandige functies stelde ik eigenhandig mijn prioriteiten en was ik een continue schakel tussen directie, bestuur, klanten en medewerkers. Hierbij kon ik goed gebruik maken van mijn commerciële vaardigheden, die ik mede in een aantal functies binnen de werving- en selectiebranche heb weten te ontwikkelen.

In de afgelopen elf jaar heb ik mij met EPLÚ Management Support gespecialiseerd in projecten & eventmanagement, communicatie en marketing. Op projectbasis heb ik jarenlang de leergang aan The NetworKing Academy ten uitvoer gebracht op locatie bij de Amsterdam Business School en Business School Notenboom in Eindhoven. Voor deze destijds jaarlijkse leergang voor high professionals was ik verantwoordelijk voor de PR & social media marketing, organiseerde ik de jaarlijks terugkerende Meet & Greet, was ik intermediair voor de deelnemers en stelde ik het lesprogramma samen. 

Als ervaren organisator arrangeer ik voor een gevarieerd aanbod aan sprekers en trainers alle aanvragen voor hen als spreker, trainer, gastdocent, dagvoorzitter en debat/discussieleider. Iedere spreker die bij mij wordt geboekt is onderscheidend met zijn of haar eigen specialisme. Zoals de bekende tassenontwerper Omar Munie, met wie ik een samenwerking heb op het gebied van zijn sprekerschap. Omar Munie is via mij te boeken als spreker op het gebied van inspiratie, motivatie en ondernemerschap en als dagvoorzitter voor scholen. Vanuit de verschillende persoonlijke samenwerkingen die ik ben aangegaan met deze bijzondere en inspirerende sprekers en trainers, heb ik in 2017 Team EPLÚ opgericht: "Als je op zoek bent naar een spreker of trainer die écht het verschil maakt!" 

Als marketeer help ik mijn opdrachtgevers bij het meedenken over het vermarkten van hun product, goede doel of bedrijf en de uitvoering van de gemaakte plannen hiervoor. De nadruk ligt daarbij op social mediamarketing.

Ik ben onder andere ook werkzaam als vertaler Engels, Duits en Frans en in deze hoedanigheid toegelaten tot en lid van het NGTV - het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers, dé beroepsvereniging van Tolken en Vertalers in Nederland. Trots ben ik dat ik de vertaling van een aantal boeken op mijn naam heb kunnen zetten, zoals de Engelse vertaling van het boek '400 brieven van mijn moeder' van schrijver Joseph Oubelkas.

Als notulist ben ik verantwoordelijk voor de verslaglegging van onder andere Raad van Commissarissen- en Bestuursvergaderingen, business meetings en mediationgesprekken.

Tot slot bied bied ik individuele trainingen aan op het gebied van communicatie.

Door mijn professionele manier van werken en mijn vakkennis voorzie ik opdrachtgevers van nuttige adviezen en speel ik op flexibele wijze in op hun wensen en specifieke behoeften, met als doel een optimale en efficiente samenwerking. Ik beschik over de kennis, vaardigheden en de juiste attitude met betrekking tot mijn taakuitoefening als project & event manager, communicatieprofessional en social media marketeer. Discretie is hierbij het sleutelwoord.

Anne Marie combineert professionaliteit met haar mooie persoonlijkheid! Aline Pit, Glory Diamonds

Boekvertalingen

FC Delta Sports '95 - 25 jaar aan de bal - editor & proofreader Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation - informeer uw zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support