Wie is EPLÚ Management Support

Mijn naam is Anne Marie Westra-Nijhuis, sinds 2009 oprichter en eigenaar van EPLÚ Management Support en ik sta voor professionaliteit en kwaliteit.

Ruim 22 jaar heb ik praktijkervaring opgedaan in een breed scala aan managementondersteunende functies. Ik ben werkzaam geweest voor CEO's en Raden van Bestuur bij diverse organisaties, waaronder nationale en internationale ondernemingen, dienstverlenende organisaties, onderwijsinstellingen en Ministerie van Defensie. In deze zelfstandige functies stelde ik eigenhandig mijn prioriteiten en was ik een continue schakel tussen directie, bestuur, klanten en medewerkers. Hierbij kon ik goed gebruik maken van mijn commerciële vaardigheden, die ik mede in een aantal functies binnen de werving- en selectiebranche heb weten te ontwikkelen.

In de afgelopen tien jaar heb ik mij met EPLÚ Management Support  gespecialiseerd in projecten & eventmanagement, communicatie en marketing. Op projectbasis heb ik jarenlang de leergang The NetworKing Academy ten uitvoer gebracht. Voor deze jaarlijkse leergang voor high professionals was ik verantwoordelijk voor de PR & social media marketing, organiseerde ik de Meet & Greet, was ik intermediair voor de deelnemers en stelde ik het lesprogramma samen. 

Als ervaren organisator arrangeer ik voor een gevarieerd aanbod aan sprekers en trainers alle aanvragen voor hen als spreker, trainer, gastdocent, dagvoorzitter en debat/discussieleider. Iedere spreker die bij mij wordt geboekt is onderscheidend met zijn of haar eigen specialisme. Zoals de bekende tassenontwerper Omar Munie, waarmee ik een samenwerking heb op het gebied van zijn sprekerschap. Omar Munie is via mij te boeken als spreker op het gebied van inspiratie, motivatie en ondernemerschap en als dagvoorzitter voor scholen. Daarnaast zet ik mij als organisator en marketeer in voor Omar Munie Clothing, waarbij het accent ligt op het oosten van het land, waar ik woonachtig ben. Vanuit de verschillende persoonlijke samenwerkingen die ik ben aangegaan met deze bijzondere en inspirerende sprekers en trainers, heb ik in 2017 Team EPLÚ opgericht: "Als je op zoek bent naar een spreker of trainer die écht het verschil maakt!" 

Als marketeer help ik mijn opdrachtgevers bij het meedenken over het vermarkten van hun product, goede doel of bedrijf en de uitvoering van de gemaakte plannen hiervoor. De focus ligt daarbij op social media marketing.

Ik ben onder andere ook werkzaam als vertaler en in deze hoedanigheid toegelaten tot en lid van het NGTV - het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers, dé beroepsvereniging van Tolken en Vertalers in Nederland. Trots ben ik dat ik de vertaling van een aantal boeken op mijn naam heb kunnen zetten, zoals de Engelse vertaling van het boek '400 brieven van mijn moeder' van schrijver Joseph Oubelkas.

Als notulist ben ik verantwoordelijk voor de verslaglegging van onder andere Raad van Commissarissen- en Bestuursvergaderingen, business meetings en mediationgesprekken.

Tot slot bied bied ik taaltrainingen Engels en Duits aan voor iedereen die zijn of haar kennis van de Duitse en/of Engelse taal en cultuur op peil wil brengen.

Door mijn professionele manier van werken en mijn vakkennis voorzie ik opdrachtgevers van nuttige adviezen en speel ik op flexibele wijze in spelen op de wensen en specifieke behoeften, met als doel een optimale en efficiente samenwerking. Ik beschik over de kennis, vaardigheden en de juiste attitude met betrekking tot mijn taakuitoefening als project & event manager, communicatieprofessional en marketeer. Discretie is hierbij het sleutelwoord.

"Anne Marie combineert professionaliteit met haar mooie persoonlijkheid"! - Aline Pit, Glory Diamonds

 

Boekvertalingen

Ga weg Covid-19! - redactieteam Leonon Kinderboeken, Engelse vertaling door Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenten die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation