Team EPLÚ partners

Sinds februari 2022 heeft Anne Marie Westra-Nijhuis een samenwerking met Vera Hofmann op het gebied van haar sprekerschap.

Vera Hofmann wordt gedreven door de vraag waarom wij mensen doen wat we doen en hoe we balans kunnen vinden in de wereld waarin we leven. Ze is oprichter en directeur van Dare to Imagine van waaruit ze als facilitator en (business) coach individuen en organisaties helpt zich bewust te worden van de paradigmaverschuivingen waarin we ons bevinden en het potentieel voor positieve verandering aan te boren en te ontplooien.

Bekijk hieronder de video waarin Vera haar samenwerking met Anne Marie nader introduceert.

Bekijk hieronder de video's van Julian Jagtenberg, Alexander Wijninga en Indra Simons die al eerder nieuw als spreker te boeken waren.

Eerdere samenwerkingen op het gebied van spreker- en trainerschappen ging Anne Marie onder andere aan met Philip Hess die bekend werd als ondernemer, en mede-oprichter is van senz°, dat succesvol haar innovatieve stormparaplu’s over de hele wereld verkoopt en waarvan Anne Marie Westra ambassadeur van het eerste uur is!; met techondernemer Julian Jagtenberg, oprichter van Somnox, een inventieve slaaprobot; en met Amerikakenner en communicatietrainer Victor Vlam, die sinds hij twee keer campagne voerde voor president Barack Obama regelmatig wordt gevraagd als Amerikakenner.

In 2017 heeft Anne Marie Team EPLÚ opgericht, een team van inspirerende sprekers, trainers en gastdocenten en dagvoorzitters die allen passen in het rijtje van “Als je op zoek bent naar een spreker die écht het verschil maakt!” Bekijk hieronder alle samenwerkende partners van Team EPLÚ.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ