EPLÚ Support

"Verheugd ben ik dat ik met EPLÚ Management Support een initiatief kan ondersteunen, waarbij het gaat om studenten, enthousiaste leergierige jonge mensen vol ideeën en inspiratie!"

Solar Team Twente,19 studenten van de Universiteit Twente en Saxion University investeren in de toekomst van Twente en dragen bij aan duurzaamheid, innovatie en techniek. In oktober 2015 hoopte Solar Team Twent haar droom waar te maken: het winnen van de Bridgestone World Solar Challenge en daarvoor aan de start van deze race te staan met de snelste zonnewagen, de Red One. Na een bloedstollende race van 3021 kilometer dwars door de outback van Australië, werd het team nipt tweede.
In de aftermovie is te zien hoe Solar Team Twente anderhalf jaar keihard werkte om met Red One door de outback te racen.

In oktober 2017 hoopte een nieuw Solar Team Twente haar droom waar te maken: het winnen van de Bridgestone World Solar Challenge en daarvoor aan de start van deze race te staan met de snelste zonnewagen, de Red Shift.

Bekijk hier de aftermovie.

Uiteraard ondersteunt EPLÚ ook in 2019 Solar Team Twente 2019!

Boekvertalingen

Ga weg Covid-19! - redactieteam Leonon Kinderboeken, Engelse vertaling door Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenten die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation