EPLÚ Support

Al sinds 2015 doneer ik met EPLÚ Management Support aan Solar Team Twente, een team van studenten van de Universiteit Twente en Hogeschool Saxion die hun droom waar hopen te maken: het winnen van de Bridgestone World Solar Challenge en daarvoor de uitdaging aan te gaan om de meest efficiente en snelste zonneauto ter wereld te bouwen.

Waarom Solar Team Twente?

... omdat ik mij sterk verbonden voel met Twente. Als geboren en getogen Twentse, woon en werk ik hier tot op de dag van vandaag. Ik houd van de omgeving, het landschap en de gemoedelijke mentaliteit van de Twentenaren: Je weet wat je aan iemand hebt!

… omdat het een initiatief is van studenten, enthousiaste leergierige jonge mensen vol ideeën en inspiratie, dat ik graag ondersteun en waardoor ik mij als ondernemer ook graag laat inspireren.

… vanwege de speerpunten, want ‘met hun team en zonneauto investeren zij in de toekomst van Twente en dragen zij bij aan duurzaamheid, innovatie en techniek’. En zeg nou zelf: “Wie wil daar, wel of geen rasechte Tukker, nu niet aan bijdragen?”

Solar Team Twente 2023 veel succes!

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ