EPLÚ Support

"Verheugd ben ik dat ik met EPLÚ Management Support een initiatief kan ondersteunen, waarbij het gaat om studenten, enthousiaste leergierige jonge mensen vol ideeën en inspiratie!"

Solar Team Twente,19 studenten van de Universiteit Twente en Hogeschool Saxion investeren in de toekomst van Twente en dragen bij aan duurzaamheid, innovatie en techniek. In oktober 2015 hoopte Solar Team Twent haar droom waar te maken: het winnen van de Bridgestone World Solar Challenge en daarvoor aan de start van deze race te staan met de snelste zonnewagen, de Red One. Na een bloedstollende race van 3021 kilometer dwars door de outback van Australië, werd het team nipt tweede.
In de aftermovie is te zien hoe Solar Team Twente anderhalf jaar keihard werkte om met Red One door de outback te racen.

In oktober 2017 hoopte een nieuw Solar Team Twente haar droom waar te maken: het winnen van de Bridgestone World Solar Challenge en daarvoor aan de start van deze race te staan met de snelste zonnewagen, de RED Shift. Het was een zeer turbulente race voor  Solar Team Twente waarin ze eindigde als vierde. RED Shift maakte haar naam absoluut waar en zorgde voor heel wat verschuivingen in het klassement. De eerste dag werden zestien teams ingehaald, daarna ontstond er een spannende strijd in de top 5. Solar Team Twente kwam helaas niet als wereldkampioen over de finish, maar de 19 studenten van de Universiteit Twente en Hogeschool Saxion hebben wel laten zien dat ze tot de top van de wereld behoren.

Bekijk hier de aftermovie.

In oktober 2019 hoopte een nieuw Solar Team Twente haar droom waar te maken: het winnen van de Bridgestone World Solar Challenge en daarvoor de uitdaging aan te gaan om de meest efficiente en snelste zonneauto ter wereld te bouwen. Met nog 865 kilometer te rijden tot de finish in Adelaide ging Solar Team Twente op de vierde racedag als leider in de wedstrijd van start. Helaas maakte een windvlaag een einde aan de droom van Solar Team Twente. Kort na de start werd zonnewagen Red E van de weg geblazen, de zonnewagen werd dusdanig beschadigd dat doorijden niet meer mogelijk was. Het abrupte einde van de race was een flinke klap voor Solar Team Twente, maar gelukkig was de coureur veilig en ongedeerd uit de auto gekomen wat op dat moment het allerbelangrijkste was voor het team. 

Bekijk hier de aftermovie.

Uiteraard ondersteunt EPLÚ ook in 2021 Solar Team Twente 2021!

Boekvertalingen

La Petite Souris & Le Grand Coeur, vertaald door Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenten die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation