Marketing

U zoekt een (social media) marketeer met commercieel inzicht en creativiteit? Een professional die out-of-the-box denkt? Maar ook iemand die een personal touch geeft aan het vermarkten van uzelf, uw product, uw goede doel of uw bedrijf? Ik help graag bij het meedenken over de marketing en communicatie hiervan en de uitvoering van de gemaakte plannen hiervoor. De nadruk ligt hierbij op social mediamarketing.

Wil u inhoudelijk meer weten over social media? Vanuit mijn eigen praktijkervaringen met EPLÚ Management Support en met opdrachtgevers help ik u bij het opzetten van uw (bedrijfs)profiel voor de verschillende social media. Daarnaast laat ik u zien hoe u social media in kunt zetten voor uw bedrijf en wat de resultaten kunnen zijn die u daarmee kunt behalen.

Bent u geïnteresseerd in wat EPLÚ Management Support voor u kan betekenen op het gebied van (social media) marketing? Neemt u dan contact met mij op. Graag vertel ik u over de mogelijkheden.

Anne Marie heeft ook van alles een overzicht. Je hebt dan het gevoel dat je het echt kunt laten gaan!Simone Delorme, voice-over, acteur, presentator 

Boekvertalingen

FC Delta Sports '95 - 25 jaar aan de bal - editor & proofreader Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation - informeer uw zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support