Marketing

Je zoekt een (social media) marketeer met commercieel inzicht en creativiteit? Een professional die out-of-the-box denkt? Maar ook iemand die een personal touch geeft aan het vermarkten van jezelf,  je product, je goede doel of je bedrijf? Ik help graag bij het meedenken over de marketing en communicatie hiervan en de uitvoering van de gemaakte plannen hiervoor. De nadruk ligt hierbij op social mediamarketing.

Wil je inhoudelijk meer weten over social media? Vanuit mijn eigen praktijkervaringen met EPLÚ Management Support en met opdrachtgevers help ik je bij het opzetten van je (bedrijfs)profiel voor de verschillende social media. Daarnaast laat ik je zien hoe je social media in kunt zetten voor je bedrijf en wat de resultaten zijn die je daarmee kunt behalen.

Ben je geïnteresseerd in wat EPLÚ Management Support voor jou kan betekenen op het gebied van (social media) marketing? Neem dan contact met mij op. Graag vertel ik je over de mogelijkheden.

Anne Marie heeft ook van alles een overzicht. Je hebt dan het gevoel dat je het echt kunt laten gaan! Simone Delorme, voice-over, acteur, presentator

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ