Tekstschrijven & Editing

Heel erg bedankt voor het herschrijven en vertalen van onze website, Anne Marie. Deze gaat er mede dankzij jou heel mooi en professioneel uitzien!Shirley van Kleef, personal assistant designer tassenmerk Omar Munie Clothing

U wilt dat uw teksten helder, goed geformuleerd en prettig leesbaar zijn? Als tekstschrijver ben ik u daarbij graag van dienst. Ik schrijf (SEO-)teksten voor onder andere persberichten, columns, brochures, folders, websites, advertenties, interviews en personeelsmagazines. Ook uw Nederlandse en internationale correspondentie neem ik graag voor mijn rekening. Daarbij heb ik aan slechts een paar woorden genoeg.

Naast het schrijven van teksten kunt u mij ook inschakelen voor het redigeren en of herschrijven van uw bestaande teksten of boek.

Van een aantal boeken heb ik het herschrijven en de proofreading gedaan, zoals het boek van auteur Margriet de Schutter 'Stoppen & Doorgaan'. Lees hier meer.

In juni 2021 heb ik een bijdrage mogen leveren aan het boek 'Mevrouw, u loopt steeds vast!, over onderwijs in coronatijd. Op verzoek van Manon Enschede-Dost, die het idee had voor dit boek, heb ik mijn ervaringen met het project Thuisschoolmaatje 2020 opgeschreven. Het boek is te verkrijgen via de website van Manon Enschede-Dost. Mijn verhaal is ook te lezen op blog.e-plu.nl/thuisschoolmaatje.

Dank je wel voor je bijdrage! Ik vind het een heel mooi en eerlijk verhaal, en wat leuk om te lezen hoe het gegaan is en dat het zoveel voldoening heeft gegeven. Top!  Manon Enschede-Dost, docent voortgezet onderwijs en schrijver

Boekvertalingen

FC Delta Sports '95 - 25 jaar aan de bal - editor & proofreader Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation - informeer uw zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support