EPLÚ en senz°

Met EPLÚ Management Support sta ik voor professionaliteit en kwaliteit. Precies datgene wat in de senz° paraplu terug te vinden is. De vaste opdrachtgevers van EPLÚ hebben 'm dan ook al: De senz° original stormparaplu van EPLÚ, als dank voor het vertrouwen in mijn dienstverlening.

senz° / the original storm umbrellaDe senz° is onstaan uit pure frustratie met traditionele paraplu's. Drie studenten van de Technische Universiteit Delft besloten de perfecte paraplu te ontwerpen; één design dat al die nare bekende paraplu frustraties moest oplossen. De senz° original stormparaplu beschermt tegen alle weersomstandigheden en kan tegen windstoten van 100 km per uur. Lees hier meer.

Niet alleen ben ik al zo'n beetje vanaf de oprichting groot fan van de vele awards winnende internationaal befaamde stormparaplu, ik kan mij ook geheel aansluiten bij de doelstelling van de drie oprichters. Want ook ik heb besloten het roer om te gooien, door mijn eigen bedrijf te starten en vraagstukken op te lossen. Vanuit EPLÚ Management Support los ik als ondernemer vraagstukken op op het gebied van organiseren, communiceren en vermarkten. Als onderdeel hiervan ben ik werkzaam als vertaler en met mijn officiële toelating tot het NGTV - het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers - kan ik mijn opdrachtgevers voortdurend beschermen tegen invloeden van buitenaf die afbreuk kunnen doen aan de vereiste kwaliteit!

Nadat ik bij Philip Hess, een van de oprichters van senz°, een dag in de keuken mee mogen kijken, hebben we een bijzondere samenwerking opgezet - hij is ook de allereerste spreker van het door mij in 2017 opgerichte Team EPLÚ -  en zet ik, als officieel senz° ambassadeur, mijn expertise op het gebied van communicatie en social mediamarketing in om het bedrijf te helpen de wereld verder te veroveren! 

senz° is enkele jaren geleden overgenomen door het mooie bedrijf WLM International 'luggage en more' een onafhankelijk familiebedrijf dat al 3 generaties teruggaat - waarmee ze dé perfecte aanvulling op hun assortiment in handen hebben gekregen. Het internationaal opererende familiebedrijf dat al 3 generaties teruggaat biedt kwaliteitoplossingen die gepaard gaan met hi-tech innovatie en een ongeevenaarde aandacht voor detail. Een match made in heaven!   

Ontdek zelf waarom ik zo dol ben op de verbluffend innoverende senz° stormparaplu°.

 

Samenwerking EPLÚ en senz°

 

Enjoy the weather!

Anne Marie Westra-Nijhuis

 

 

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ