EPLÚ en senz°

Met EPLÚ Management Support sta ik voor professionaliteit en kwaliteit. Precies datgene wat in de senz° umbrella terug te vinden is. De vaste opdrachtgevers van EPLÚ hebben 'm dan ook al: De senz° original stormparaplu van EPLÚ, als dank voor het vertrouwen in mijn dienstverlening.

senz° / the original storm umbrellaDe senz° is onstaan uit pure frustratie met traditionele paraplu's. Drie studenten van de Technische Universiteit Delft besloten de perfecte paraplu te ontwerpen; één design dat al die nare bekende paraplu frustraties moest oplossen. De senz° original stormparaplu beschermt tegen alle weersomstandigheden en kan tegen windstoten van 100 km per uur. Lees hier meer.

Niet alleen ben ik al jaren groot fan van deze vele awards winnende internationaal befaamde stormparaplu, ik kan mij ook geheel aansluiten bij de doelstelling van de drie oprichters. Want ook ik heb besloten het roer om te gooien, door ruim tien jaar geleden EPLÚ Management Support op te richten en voortaan als zelfstandig ondernemer alle vraagstukken van mijn opdrachtgevers op het gebied van organiseren, communiceren en vermarkten op te lossen. Als onderdeel hiervan ben ik ook werkzaam als vertaler en met mijn officiële toelating tot het NGTV - het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers - kan ik mijn opdrachtgevers voortdurend beschermen tegen invloeden van buitenaf die afbreuk kunnen doen aan de vereiste kwaliteit!

In 2011 heb ik bij Philip Hess, een van de oprichters van senz°, een dag in het bedrijf meegekeken. Lees hier het verslag van deze ondernemersexpeditie. Sindsdien hebben we een bijzondere samenwerking - Philip is ook de allereerste spreker van het door mij in 2017 opgerichte Team EPLÚ - en zet ik, als officieel senz° ambassadeur, mijn expertise op het gebied van communicatie en social mediamarketing in om het bedrijf te helpen de wereld verder te veroveren!

Vanaf deze plaats is het voor mij een grote eer u hierbij te mogen introduceren met de senz° stormparaplu. Ontdek het zelf en bekijk het volledige assortiment van senz°.

Samenwerking EPLÚ en senz°

Enjoy the weather!

Anne Marie Westra-Nijhuis

 

 

Boekvertalingen

FC Delta Sports '95 - 25 jaar aan de bal - editor & proofreader Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation - informeer uw zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support