Nieuw: Philip Hess nu ook te boeken als crowdfunding spreker!

Sinds 2015 arrangeert Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support voor Philip Hess al zijn sprekersaanvragen op het gebied van ondernemerschap, design & innovatie en marketing. Philip Hess werd bekend als ondernemer en mede-oprichter van senz°, dat succesvol haar innovatieve stormparaplu’s over de hele wereld verkoopt en waarvan Anne Marie ambassadeur van het eerste uur is!

Sinds senz° in 2016 een succesvolle crowdfundingcampagne heeft gevoerd om groeikapitaal op te halen om met het bedrijf ook internationaal 'door te kunnen knallen', kan Philip zich ervaren crowdfunder noemen. Nadat senz°10 jaar lang volledig op eigen kracht was gegroeid -  de eerste 3 miljoen iconische stormparaplu's waren verkocht, alle verkoopconcepten hadden zich bewezen, belangrijke internationale designprijzen waren gewonnen en het intellectueel eigendom hield stand in de rechtszaal - wilde het bedrijf gaan opschalen; van start-up naar scale up. "Een logisch stap, want senz° maakt  producten voor echte mensen, en met de inspiratie, ideeën, maar ook kritische feedback van de crowd van senz° fans kan het bedrijf de wereld ook een stukje beter maken!" In kort tijd werd meer dan het streefbedrag van 1 miljoen Euro opgehaald en inmiddels is het bedrijf hard op weg om in de toekomst 90% van haar omzet uit het buitenland te kunnen genereren.

Philip deelt graag het geheim van het enorme succes van deze crowdfundingcampagne – die één  week na lancering al behoorde tot een van de snelstgroeiende Nederlandse crowdfunding campagnes van dat moment - en legt uit waarom hij en zijn compagnons hier heel bewust voor hebben gekozen. Maar  bovenal: Wat gebeurt er wanneer een succesvolle campagne eenmaal is afgerond?

Bekijk hieronder de video ‘van start-up naar scale-up’, waar het mee begon.

Lees hier meer over Philip Hess

Wilt u Philip Hess direct boeken of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl,  of telefoon +31 - (0)534347567.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ