Nieuws - 20 november 2015

Samenwerking Anne Marie Westra-Nijhuis en Philip Hess, ondernemer en mede-oprichter van senz°.

Onder het motto: "Kennis is macht, samenwerken is kracht, hebben Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support en Philip Hess, ondernemer, dagvoorzitter, spreker en jurylid hun krachten gebundeld.

Philip Hess werd bekend als ondernemer en mede-oprichter van senz°, dat succesvol haar innovatieve stormparaplu’s over de hele wereld verkoopt en waarvan Anne Marie Westra ambassadeur van het eerste uur is! Naast zijn operationele rol binnen senz° is Philip een veelgevraagd coach, spreker en dagvoorzitter met een internationaal track record van Brazilië tot Zuid Korea, Spanje en de UK.

Philip weet met zijn energie en enthousiasme zijn publiek van begin tot eind te boeien, waarbij niet alleen de succesverhalen aan bod komen, maar ook zeker zijn misstappen als ondernemer. De onderwerpen waar Philip over spreekt worden altijd aangepast aan zijn publiek, of het nu startende ondernemers zijn, doorgroeiers, communicatiespecialisten, designers, studenten of scholieren.

Philip is inzetbaar als spreker, dagvoorzitter en jurylid op het gebied van ondernemerschap, design & innovatie en marketing. Aanvragen voor Philip worden voortaan door Anne Marie Westra, als ervaren organisator. van A tot Z en geheel op maat gearrangeerd.

Lees hier meer over Philip Hess.

Wilt u Philip Hess direct boeken als spreker of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl,  of telefoon +31 - (0)534347567.

 

 

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ