Nieuws - 04 november 2015

Bekende Haagse tassenontwerper Omar Munie nu te boeken als spreker bij EPLÚ

Met ingang van november 2015 is spreker Omar Munie te boeken bij EPLÚ Management Support. Omar Munie is een jonge en getalenteerde Nederlandse designer, die door zijn creativiteit en doorzettingsvermogen inmiddels een bekende naam is in de Nederlandse modewereld.

Spreker Omar Munie nu te boeken bij EPLÚ Managment Support

Naast dat hij het creatieve brein is achter Omar Munie Clothing, heeft hij, gevoed door zijn eigen ervaringen en geluiden van de mensen die hij in de loop der jaren heeft mogen ontmoeten, De Dream Factory opgericht, een krachtig concept met een positieve lading. Het laat zien dat mensen met een moeilijk arbeidsverleden verder gaan daar waar anderen stoppen. Ze putten kracht uit hun passie voor het vak in plaats van aandacht te vestigen op wat ze niet kunnen. Omar heeft ook een boek geschreven 'Leef je droom' - van dromende vluchteling in de klaslokalen, tot living the american dream.

Met een onvergetelijke verhaal over hoe hij als vluchteling in Nederland kwam, hoe hij droomde over succes en hoe deze droom werkelijkheid werd inspireert en motiveert Omar Munie ieder soort publiek. In zijn lezingen, die uitermate geschikt zijn voor scholengemeenschappen, zakelijke bijeenkomsten en startende ondernemers, staat het stimuleren van ondernemerschap en onderwijs centraal.

Omar is inzetbaar als spreker op het gebied van inspiratie, motivatie en ondernemerschap en als dagvoorzitter voor scholen. Zijn lezing kan tevens gecombineerd worden met de vermaarde Omar Munie Tassenclinic, waarin deelnemers aan de slag gaan met de leermeester zelf, op locatie van zijn atelier in Den Haag. Aanvragen worden door Anne Marie Westra-Nijhuis van A tot Z gearrangeerd, wat ook inhoudt dat zij vanaf het moment van uw aanvraag continue en nauw betrokken blijft.

Anne Marie, woonachtig en werkzaam in Enschede, zet zich verder als organisator en marketeer in voor Omar Munie Clothing, waarbij het accent ligt op het oosten van het land.

Lees hier meer over Omar Munie.

Wilt u Omar Munie direct boeken als spreker of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra

via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl,  of telefoon +31 - (0)534347567.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ