Over Victor Vlam

OP ZOEK NAAR EEN SPREKER - TRAINER DIE ÉCHT HET VERSCHIL MAAKT?

Victor Vlam - inzetbaar als mediakenner | dagvoorzitter | trainer | coach | gastdocent

Victor Vlam (1984) is mediakenner, communicatietrainer en dagvoorzitter. Hij studeerde rechten aan Tilburg University. In het verleden was Victor voorzitter van de Nederlandse Debatbond en tijdens zijn rechtenstudie behaalde hij de halve finale van het wereldkampioenschap debatteren.
 

Victor is veelgevraagd trainer en coach op het gebied van communicatie en debat, in binnen- en buitenland. Naast directeuren, scholieren en gemeenteraadsleden,Tweede Kamerleden en overige professionals heeft Victor een landelijke lijsttrekker getraind ter voorbereiding op zijn verkiezingsdebatten.

In 2008 en 2012 voerde Victor campagne voor president Barack Obama. Sindsdien wordt hij regelmatig gevraagd als Amerikakenner. Hij geeft hierover ook lezingen. Hij schreef meer dan 200 artikelen voor The Post Online over Amerika en is bijna wekelijks te horen op NPO Radio 1. Daarnaast is hij te zien geweest in tv-programma’s zoals EénVandaag, het NOS Journaal en RTL Boulevard. Victor duidt het nieuws op een vlotte, duidelijke en journalistiek integere manier. Zijn passie voor Amerika heeft Victor opgedaan tijdens de zeven jaar van zijn jeugd die hij daar doorbracht. Victor heeft 46 van de 50 staten bezocht.

Victor is ook actief als dagvoorzitter. Voor talloze bijeenkomsten vervulde hij de rol van onafhankelijk, kundig en enthousiasmerend presentator voor groepen variërend in grootte van 10 tot 10.000 man. Als onpartijdig debatleider heeft hij verkiezingsdebatten geleid met politieke prominenten zoals Alexander Pechtold, Ronald Plasterk en Sybrand Buma. Verder presenteert hij publieksevenementen zoals een open avond van de rechtbank Haarlem en stadsdebatten tussen burgers en raadsleden in Rotterdam. Daarnaast presenteert hij bedrijfsbijeenkomsten, zoals voor ABN Amro en Randstad.

Victor is overtuigend, weet waar hij over praat. De combinatie van zijn sprekerstalent, enthousiasme en de wijze waarop hij zijn publiek in zijn trainingen betrekt en weet te inspireren maken hem uniek in zijn vakgebied.

Bekijk hieronder hoe Victor Vlam in debat gaat over de economische crisis bij NOVA College Tour met Twan Huys:

Bekijk hier een video met Victor Vlam aan tafel bij Van Liempt Live op RTLZ:

Victor Vlam is inzetbaar als mediakenner, dagvoorzitter, trainer, coach en gastdocent op het gebied van communicatie en debat. Informeer bij Anne Marie Westra naar de verdere mogelijkheden via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31 53 434 75 67 / +31 6 488 285 77.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ