Nieuws - 05 april 2019

Samenwerking Anne Marie Westra en Julian Jagtenberg, tech-ondernemer, co-founder van Somnox en spreker.

Onlangs zijn Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support en Julian Jagtenberg, tech-ondernemer, co-founder van Somnox en spreker, een samenwerking met elkaar aangegaan. Want waarom 'moeilijk doen' als het samen kan? Julian is tech-ondernemer, co-founder van Somnox en spreker. Het succesvolle bedrijf Somnox ontwikkelt soft companion robots voor persoonlijk welzijn. Julian is industrial designer, studeerde aan de TU Delft en heeft een passie voor tech en ondernemerschap. Zijn missie? De wereld veranderen met impactvolle innovaties. Bekijk hieronder de video waarin Julian zijn samenwerking met Anne Marie nader introduceert.

Julian is inzetbaar als spreker en gastdocent op het gebied van robotica, data science, growth hacking, technische innovatie, crowdfunding en ondernemerschap. Aanvragen voor Julian worden door Anne Marie Westra, als ervaren organisator, van A tot Z en geheel op maat gearrangeerd.

Lees hier meer over Julian Jagtenberg.

Wilt u Julian Jagtenberg direct boeken als spreker of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31 53 434 75 67 / +31 6 488 285 77.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ