Nieuws - 19 mei 2017

Boeklancering historisch boek voor tieners 'Laten we over Mao Zedong lezen' van Han Yuhai, vertaald door Anne Marie Westra-Nijhuis

In april 2017 werd de Nederlandse vertaling van het boek van Han Yuhai, 'Laten we over Mao Zedong lezen' gelanceerd. Het boek is vanuit het Engels vertaald door Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support. Het is het tweede deel in een serie van historische boeken bestemd voor tieners.

Han Yuhai is professor literatuur aan de Universiteit van Peking en schreef meerdere bestsellers. Zijn eerdere werk 'Een overzicht van de Werken van Marx' werd in 2014 bekroond tot Chinese boek van het jaar door de Chinese Book Review Society.

schrijver Han Yuhai en vertaler Anne Marie Westra tijdens de persconferentie van 'Laten we over Mao Zedong lezen'

Het nieuwe boek van Han Yuhai is een verslag van het leven van Mao Zedong. In 'Laten we over Mao Zedong lezen' brengt Han het leven van Mao in beeld. De auteur was persoonlijk aanwezig bij de persconferentie die ter gelegenheid van het uitgeven van het boek werd gehouden in het Chinees Cultureel Centrum in Den Haag. Lees hier het persbericht dat is uitgegeven door het Chinees persbureau.

'Laten we over Mao Zedong lezen' is uitgegeven door Leonon Media Publishers en is verkrijgbaar via de bekende online boekhandelskanalen, waaronder bol.com, waar ook meer informatie over het boek te vinden is. Leonon Media Publishers heeft een groot netwerk in Azie en geeft ook kinder- en prentenboeken uit voor de Nederlandse en Belgische markt. Lees hier meer.

Net als Han Yuhai's eerste boek in deze zelfde reeks 'Karl Marx Voor Tieners' - eveneens vertaald door Anne Marie Westra - is dit boek bestemd voor leerlingen van de eerste en tweede klas middelbare school. 

 

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ