Nieuws - 17 maart 2017

Lancering 'Stoppen & Doorgaan' van voormalig shorttrackschaatsster Margriet de Schutter, met medewerking van Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support

In opdracht van schrijfster Margriet de Schutter, heeft Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support de eindredactie van het de taboedoorbrekende lNederlandse boek 'Stoppen & Doorgaan' gedaan. Daarnaast heeft zij de algehele coordinatie gehad voor de vormgeving en het uiteindelijke drukken van het boek.

In dit boek gaat Margriet de Schutter in gesprek met 15 grote namen in de sport, zoals Pieter van den Hoogenband, Erben Wennemars en Yvonne van Gennip. Neem bijvoorbeeld Stefan Groothuis die een depressie overwon, of Christijn Groeneveld die door een val een dwarsleasie opliep. Zeldzaam openhartig vertellen deze sporthelden wat de verandering met ze heeft gedaan en vooral: Hoe ze zijn doorgegaan.

Margriet de Schutter trainde van 1998 tot 2010 in nationale shorttrackselecties. Ze schreef het scenario voor de documentaire Diepgaan voor Vancouver die, in Milaan, op het grootste internationale filmfestival op het gebied van sport werd bekroond. Haar boek Stoppen & Doorgaan is een absolute leestip voor iedereen - binnen en buiten de sportwereld - die een verandering doormaakt. Het boek is sinds januari 2017 verkrijgbaar op de website van extopsporter.nl.

“Anne Marie, dank voor je enorme flexibiliteit, je professionele en gestructureerde manier van werken, het meedenken, je adviezen, al het redigeerwerk en het persklaar maken van dit boek, wat hebben we in een korte tijd nog veel voor elkaar weten te krijgen!" - Margriet de Schutter

Bekijk hieronder een voorproefje van 'Stoppen & Doorgaan met daarin aan het woord voormalig Olympisch schaatskampioen Stefan Groothuis.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ