Nieuws - 14 februari 2017

Digital nomad en storyteller Esther Jacobs nu te boeken als spreker bij EPLÚ

Met ingang van februari 2017 is digital nomad, storyteller en schrijver Esther Jacobs als spreker te boeken bij EPLÚ Management Support.

Esther Jacobs (1970) wordt ook wel de "No Excuses Lady' genoemd. Ze is internationaal (TEDx) spreker en schrijver van 21 boeken. Zonder budget verzamelde ze 16 miljoen in voor goede doelen, waarvoor ze uiteindelijk tot 'Ridder in de Orde van Oranje Nassau' werd benoemd. De meer dan 1000 keynote presentaties van Esther inspireerden ondernemers en beleidsmakers over de hele wereld om hun uitdagingen om te zetten in kansen. Deze 'digitale nomade' heeft in meer dan 100 landen gewerkt, gewoon en gereisd. Ze overleefde op een onbewoond eiland als deelnemer aan 'Expeditie Robinson'.

Esther bedenkt ter plekke oplossingen voor allerhande uitdagingen in het publiek. Ze laat zien hoe je creatief denkt en daagt het publiek uit om mee te denken. Of het nou om een groot of klein publiek gaat, zakelijk of privé. Haar centrale boodschap is: ‘If you really want something, you’ll find a solution. If not you’ll find an excuse.’

Esther is inzetbaar als spreker en trainer op het gebied van motivatie, social branding, creatief denken, ondernemerschap en locatieonafhankelijk werken. Daarnaast is zij inzetbaar als gastdocent voor het voorgezet onderwijs, MBO, HBO of universiteit. Aanvragen worden door Anne Marie Westra-Nijhuis van A tot Z gearrangeerd, wat ook inhoudt dat zij vanaf het moment van uw aanvraag continue en nauw betrokken blijft. "Ik ben onder de indruk van de aanpak en de ‘get it done’ mentaliteit van Anne Marie!" aldus Esther Jacobs.

Lees hier meer over Esther Jacobs

Wilt u Esther Jacobs direct boeken als spreker?

Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra via e-mail, annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31-53 4347567.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ