Nieuws - 14 december 2016

'Schrijf je boek in één week', van schrijversduo Esther Jacobs en Marie Stern, vertaald door Anne Marie Westra-Nijhuis in één week

In opdracht van schrijfster en 'no excuses lady' Esther Jacobs, heeft Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support onlangs de Nederlandse vertaling van het Engelse boek 'how to write a book in a week' op haar naam kunnen zetten, dat Esther samen met de Duitse Marie Stern schreef.

De Nederlandse wereldburger Esther Jacobs en ‘Amazon self-publishing-ninja’ Marie Stern hebben elkaar ontmoet op een conferentie, waar ze een workshop gaven over het schrijven van een boek. Met behulp van hun eigen beproefde methode besloten ze dit boek in slechts één dag te schrijven!

Een oproep op social media triggerde Anne Marie om mee te doen aan een 'vertalerspitch'. Esther Jacobs gaf haar de opdracht 'omdat zij een professional is,' waarbij Anne Marie succesvol de uitdaging is aangegaan om het boek dan ook te vertalen in één week!

Schrijf je boek in één week - van Esther Jacobs en Marie Stern

Een boek schrijven in één week' is een 7-stappen gids om een boek te schrijven en zelf uit te geven voor ondernemers en niet-schrijvers. Deze gids leert je: de best bewaarde geheimen om snel van start te gaan met schrijven; promoten en verkopen; slimme en originele schrijftips; alternatieven om het boek niet zelf te hoeven schrijven;je boek zelf uit te geven; en reikt je de sleutels aan om supersnel een boek te lanceren.

Het boek is sinds november 2016 als e-book verkrijgbaar op de website van Esther Jacobs. Het Engelse e-book 'how to write a book in a week' is verkrijgbaar op Amazon.com.

“Fijn om met Anne Marie de vertaling van mijn boek ‘how to write a book in a week’ te maken. Ze heeft het precies in 1 week voor elkaar gekregen!” - Esther Jacobs, de 'no excuses lady'

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ