Nieuws - 26 augustus 2015

Spreker Joseph Oubelkas nu te boeken bij EPLÚ

Met ingang van augustus 2015 is spreker Joseph Oubelkas te boeken bij EPLÚ Management Support. Joseph Oubelkas is schrijver van de boeken '400 brieven van mijn moeder' en 'Gezondheid, Liefde, Vrijheid'.

Oubelkas, geboren en opgegroeid in het Brabantse dorp Raamsdonksveer is een succesvol IT-ingenieur totdat zijn leven in 2004 een bizarre wending neemt. Hij begon aan een zakenreis naar Marokko en wordt daar zonder bewijs of onderzoek veroordeeld tot tien jaar celstraf voor iets wat hij niet heeft gedaan. Ondanks de inspanningen van de Nederlandse autoriteiten zit Oubelkas daarna jaren vast. Tijdens het harde en onrechtvaardige leven in de verschillende gevangenissen bouwt Joseph toch een aantal bijzondere vriendschappen op.

Tijdens zijn optredens vertelt Joseph Oubelkas heel intrigerend over zijn beproevingen en zijn overlevingsdrang. Hij maakt zijn publiek deelgenoot van de wijze waarop hij zijn woede en frustratie heeft leren omzetten in iets positiefs. Daarnaast belicht hij hoe wezenlijk mentale overlevingskracht is. Waar Joseph ook komt, zijn publiek is geboeid van de eerste tot de laatste minuut.

Joseph is inzetbaar als spreker op het gebied van inspiratie, motivatie en leiderschap. Aanvragen worden door Anne Marie Westra-Nijhuis van A tot Z gearrangeerd, wat ook inhoudt dat zij vanaf het moment van uw aanvraag continue en nauw betrokken blijft.

Lees hier meer over Joseph Oubelkas.

Wilt u Joseph Oubelkas direct boeken als spreker?

Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra

via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl,  of telefoon +31 - (0)534347567.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ