Nieuws - 22 maart 2014

'Your Wake-Up Call' van Charles Ruffolo - Editor Anne Marie Westra-Nijhuis - Voorwoord Stedman Graham

Het onlangs gelanceerde 'Your Wake-Up Call', de lang verwachte opvolger van Bestseller 'Netwerk Je Weg Naar Succes' van Charles D.A. Ruffolo - MPA, The NetworKing is nu verkrijgbaar. Anne Marie Westra van EPLÚ Management Support, is de editor van dit Engelse boek. Stedman Graham, New York Bestseller Schrijver & CEO van S. Graham & Associates, heeft het voorwoord geschreven.

'Your Wake-Up Call' is een combinatie van eigenschappen die Charles Ruffolo vindt dat iemand moet hebben, om in het dagelijks leven geïnspireerd, gemotiveerd en enthousiast te blijven. 'Your Wake-Up Call' is jouw persoonlijke gids voor inspiratie, motivatie en enthousiasme. Het geeft een kijkje in iemands geest die niet alleen geschoold is, maar ook een uitgeslapen bij de pinken zijnde zakenman is, die verschillende situaties met familie, vrienden en zaken ondergaat. Hij weet wat er nodig is om succesvol te zijn, ongeacht welke situatie; de juiste etiquette, sociale relaties en de uiteindelijke behoefte om alles onder controle te hebben binnen de samenleving of tussen leden van een bepaalde beroepsgroep of bepaald netwerk.

Bekijk hier de lanceringsvideo, waarin Stedman Graham kort vertelt waar 'Your Wake-Up Call' over gaat.

'Your Wake-Up Call', verkrijgbaar via de bekende online boekhandelskanalen, is recent ook te bestellen via amazon.com wereldwijd!

 

 

 

 

 

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ