Nieuws - 15 juni 2014

Tweede locatiepartner voor The NetworKing Academy

"Als Co-Founder van The NetworKing Academy is het mij een genoegen aan te mogen kondigen dat recent, naast de locatie bij ACE - Amsterdam Center for Entrepreneurship, The NetworKing Academy in Business School Notenboom een toonaangevende tweede locatiepartner heeft gevonden, waar de leergang dit najaar als pilot van start zal gaan.” aldus Anne Marie Westra-Nijhuis.

Business School Notenboom - pilotlocatie The NetworKing Academy Business School Notenboom - een particuliere Business School die zich richt op mbo- en hbo-onderwijs - is een zogeheten “Life Long Education Partner” met focus op het economisch domein. Opleidingskwaliteit en een persoonlijke benadering staan daarbij centraal, net als het ontwikkelen van talenten en ondernemerskwaliteiten. Business School Notenboom heeft een historie van meer dan 50 jaar onderwijs en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een “top-end” speler in de onderwijssector. Zij richt zich voornamelijk op de domeinen: bedrijfskunde, finance, marketing, hotel, toerisme, events en hospitality management.

 

 

 

Bij The NetworKing Academy leren de deelnemers alles over effectief netwerken, hoe zij betere inzichten en technieken kunnen verwerven om zichzelf zo optimaal mogelijk te kunnen presenteren en hoe zij meer voor anderen in uw netwerk kunt betekenen!  

Enthousiastelingen die zich aanmelden voor de try-out van The NetworKing Academy bij pilotlocatie Business School Notenboom in Eindhoven ontvangen een korting op de opleidingskosten van 10%! Vul hiervoor het contactformulier op de website in.

 

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ