Nieuws - 29 november 2013

Netwerk Je Weg In De Social World met de Financial Community

Op 29 oktober 2013 hebben Charles D.A. Ruffolo, The NetworKing, en Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support de workshop 'Netwerk Je Weg In De Social World' gegeven ten behoeve van het Alpe d'HuZes/KWF Kankerbestrijding, waarvoor Charles en Anne Marie zich jaarlijks belangeloos inzetten. Dit keer voor de Financial Community, waarvan één van haar leden de winnaar was geworden van de online veiling van deze workshop ten bate van dit goede doel.

Ruim 50 financial interim professionals kwamen bijeen bij het sfeervolle Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch in Zeist dat voor deze gelegenheid als locatie diende.Tijdens de 2,5 uur durende workshop konden zij persoonlijk ervaren dat netwerken en de social world onlosmakelijk aan elkaar zijn verbonden. Charles Ruffolo vertelde op zijn befaamde inspirerende wijze hoe je je netwerk begint, hoe je je netwerk kent, hoe je met je netwerk verbindt, hoe je je netwerk onderhoudt en hoe je aan je netwerk geeft. Anne Marie Westra vulde daarbij aan de hand van persoonlijke voorbeelden aan hoe je dit allemaal in de social world kunt doen, met ter afsluiting van de workshop haar meest succesvolle netwerkverhaal uit de praktijk!  

Na afloop waren de leden van de Financial Community zo enthousiast, dat zij ter plaatse aanboden het winnaarsbod namens hun vereniging te verdubbelen, een voor Charles en Anne Marie geweldige einde van deze succesvolle avond!

Netwerk Je Weg In De Social World

 

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ