Nieuws - 29 mei 2013

Altijd al alle ins en outs van Netwerken willen beheersen? Een origineel event voor uw klanten en/of zakenrelaties willen organiseren? Of uw medewerkers een "anders dan anders" training willen geven?

Bied dan nu, evenals in 2012, op de inspirerende Netwerkworkshop 'Netwerk Je Weg In De Social World' en steun daarmee het Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding. Lees hier meer over deze online veiling die wordt georganiseerd door BVA-Auctions in opdracht van meerdere deelnemers die op 6 juni 2013 de Alpe d'Huez gaan beklimmen voor het KWF Kankerbestrijding!

Janneke WillemsTijdens de 2 uur durende workshop 'Netwerk Je Weg In De Social World' delen Charles Ruffolo, The NetworKing, en Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support het podium. Charles Ruffolo is professioneel netwerker, internationaal spreker, schrijver, uitgever. Anne Marie Westra is professional in project & event management, communicatie en marketing. Samen hebben zij The NetworKing Academy opgericht bij ACE - het Amsterdam Center for Entrepreneurship / Amsterdam Business School.

Aan de hand van zijn vijf fundamentele netwerkprincipes motiveert Charles u om effectief te netwerken door het gebruiken van de tools die je al hebt. Anne Marie vertelt aan de hand van haar eigen persoonlijke ervaringen hoe je deze zelfde tools in de Social World kunt gebruiken om jezelf, je bedrijf of je product te vermarkten.

De commerciële waarde van de workshop 'Netwerk Je Weg In De Social World' bedraagt EUR 2.500. De datum wanneer en het tijdstip waarop de workshop plaatsvindt zal in overleg met de winnaar worden ingepland.

Charles en Anne Marie: "Met veel plezier steunen wij Janneke Willems - één van de vaste gastsprekers van de Leergang van The NetworKing Academy - die op 6 juni 2013 drie keer de Alpe d'Huez zal gaan beklimmen om geld op te halen voor het Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding. Mogen wij ook op uw steun rekenen?"

De veiling loopt van 31 mei t/m 6 juni 2013. Ga naar de veilingsite en doe direct een bod!!

Steun Alpe d’Huzes/KWF Kankerbestrijding

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ