Nieuws - 22 mei 2013

Anne Marie Westra-Nijhuis Co-Founder van het nieuwe concept van The NetworKing Academy!

Gebaseerd op de basisprincipes van het The NetworKing concept, is Charles Ruffolo - Professioneel Netwerker, Trainer, Spreker, Schrijver en Uitgever, in 2010 The NetworKing Academy gestart bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

Op deze locatie heeft Anne Marie zich in 2011 als Course Manager verbonden aan dit opleidingsinstituut, de enige ter wereld in haar soort. In 2012 heeft The NetworKing Academy in ACE - het Amsterdam For Entrepreneurship /Amsterdam Business School - een ideaal platform en ontmoetingsplaats voor bedrijven en netwerken gevonden. Hier heeft Anne Marie in samenwerking met Founder Charles Ruffolo een start gemaakt met het neerzetten van een vernieuwd concept. Door uitbreiding van het team van trainers is er een wetenschappelijk onderdeel aan de leergang toegevoegd. Dit, mede in combinatie met een verbeterd curriculum, heeft ertoe geleid dat Charles en Anne Marie er in zijn geslaagd in december 2012 een succesvolle najaarsleergang af te sluiten.

Anne Marie: "Het is mij een eer door Founder Charles Ruffolo te worden geïntroduceerd als Co-Founder van het nieuwe concept van The NetworKing Academy en ik zie uit naar een verdere succesvolle samenwerking samen met ons unieke team van professionals"!

Meer over The NetworKing Academy

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ