Nieuws - 19 november 2012

Succesvolle Meet & Greet The NetworKing Academy!

Op 31 oktober jl. vond de jaarlijkse Meet & Greet van The NetworKing Academy plaats. Dit keer voor het eerst op de nieuwe locatie bij ACE - het Amsterdam Center for Entrepreneurship / Amsterdam Business School. Een groot aantal deelnemers, waaronder graduates van voorgaande Leergangen, liet zich door het team van The NetworKing Academy informeren en enthousiasmeren over haar unieke Leergang.  

Anne Marie Westra van EPLÚ Management Support, als Course Manager verbonden aan The NetworKing Academy, wist samen met oprichter Charles Ruffolo topman Jan Dekker van 24Kitchen te arrangeren. In zijn Keynote vertelde deze zeer ervaren producer en manager van tv-persoonlijkheden, over hoe hij zijn missie - mensen motiveren en inspireren om meer aandacht te geven aan hun voeding, maar bovenal het plezier in koken terug te brengen - heeft weten te behalen. 24Kitchen, is onlangs uitgeroepen tot beste digitale televisiezender van Nederland. "Een ultieme bekroning van al onze kijkers en stemmers voor een jaar hard werken met een geweldig team", aldus Jan Dekker. Na afloop van de Meet & Greet werd iedere deelnemer nog verrast met een kookboek van 24Kitchen Chef Rudolph van Veen, dat bijzonder waardering kreeg!

Speciale dank ging uit naar de studenten van de Giving Back Students Community, een community van studenten die het Giving Back scholenprogramma hebben afgerond en studeren aan universiteit of hoge school. Mede dankzij hun assistentie gedurende deze avond, kan teruggekeken worden op een succesvolle Meet & Greet!

Meer informatie over The NetworKing Academy: www.thenetworkingacademy.com

Meer informatie over 24Kitchen: 24kitchen.nl

Meer informatie over de Giving Back Students Community: www.givingback.nl/gbsc

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Nieuws