Nieuws - 31 mei 2012

'Netwerk Je Weg In De Social World' en steun het Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding.

Altijd al alle ins en outs van Netwerken willen beheersen? Een origineel event voor uw klanten willen organiseren? Of uw eigen personeel een training willen geven?

Bied dan nu op de inspirerende Netwerk workshop 'Netwerk Je Weg In De Social World' en steun het Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding. Lees hier meer over deze online veiling die wordt georganiseerd door BVA-Auctions in opdracht van meerdere deelnemers die op 7 juni 2012 de Alpe d'Huez gaan beklimmen voor het KWF Kankerbestrijding!

Steun Alpe d’Huzes/KWF Kankerbestrijding

Tijdens de 2 uur durende workshop 'Netwerk Je Weg In De Social World' delen Charles Ruffolo, The NetworKing, en Anne Marie Westra van EPLÚ Management Support het podium. Charles Ruffolo is professioneel netwerker, internationaal spreker, schrijver, uitgever en oprichter van The NetworKing Academy en Anne Marie Westra is professional in project & event management, communicatie en marketing. 

Aan de hand van zijn vijf fundamentele netwerkprincipes motiveert Charles Ruffolo u om effectief te netwerken door het gebruiken van de tools die je al hebt. Anne Marie Westra vertelt aan de hand van haar eigen persoonlijke ervaringen hoe je deze zelfde tools in de Social World kunt gebruiken om jezelf, je bedrijf of je product te vermarkten.

De commerciële waarde van de workshop 'Netwerk Je Weg In De Social World' bedraagt EUR 2.500. De datum wanneer en het tijdstip waarop de workshop plaatsvindt, zal in overleg met de winnaar worden ingepland.

Charles en Anne Marie: "Met veel plezier steunen wij het Techniekteam Kenteq, één van de deelnemers die op 7 juni 2012 de Alpe d'Huez zal gaan beklimmen om geld op te halen voor het Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding. Mogen wij ook op uw steun rekenen?"

De veiling loopt van 1 t/m 5 juni 2012. Ga naar de veilingsite en doe direct een bod!!

 

 

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Nieuws