Nieuws - 19 september 2011

Anne Marie Westra als Vertaler toegelaten tot en lid van het NGTV - het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers, dé beroepsvereniging van Tolken en Vertalers in Nederland!

Per 1 augustus 2011 is Anne Marie Westra als Vertaler toegelaten tot en lid van het NGTV - het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers, dé beroepsvereniging van Tolken en Vertalers in Nederland, tevens aangesloten bij de Fédération
Internationale des traducteurs. Leden van het NGTV zijn professionele tolken en vertalers: Zij voldoen aan de strenge toelatingseisen van het genootschap wat betreft opleiding, ervaring en deskundigheid en zij onderschrijven de erecode. Bovendien houden NGTV-leden hun deskundigheid op peil door permanente educatie. "Ik ben er trots op dat ik ben gerechtigd het woordmerk NGTV te gebruiken", aldus Anne Marie. Het NGTV zet zich in voor de bevordering van een juist begrip van de taak van vertalers en tolken. De beroepen tolk en vertaler zijn in Nederland weliswaar niet wettelijk beschermd of erkend, maar het NGTV heeft een duidelijke opvatting over een professionele beroepsuitoefening.

Meer informatie over het NGTV.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Nieuws