Nieuws - 19 februari 2011

Charles D.A. Ruffolo - MPA, The NetworKing, weer in Enschede!

Op dinsdag 26 april 2011 verzorgt Charles Ruffolo, The NetworKing, Professioneel Netwerker, Trainer, Spreker, Schrijver en Uitgever, in samenwerking met Anne Marie Westra van EPLÚ Management Support - professionaliteit in managementondersteuning -, in Enschede weer twee inspirerende trainingen op het gebied van Netwerken.

Charles Ruffolo heeft netwerken eigenhandig uitgebouwd tot een ware wetenschap en van zijn eigen professionele netwerk een goed lopend bedrijf gemaakt, genaamd The NetworKing B.V. Naast zijn werk als professioneel netwerker geeft hij trainingen en lezingen. Vanwege zijn specialistische kennis op het gebied van netwerken, is hij een veelgevraagd gastspreker. Hij is ook de man die President Clinton meerdere keren naar Nederland heeft gehaald. Recent nog heeft hij het contact tot stand gebracht tussen de minister-president van Aruba en Al Gore in het kader van ‘Green Aruba’.

Of je je er nu wel of niet bewust van bent, je bent al aan het Netwerken. Iedereen doet het. Het is een geboorterecht, een gegeven, de erfenis waarvan je misschien niet weet dat je deze bezit. De vraag is: Weet jij hoe je voor jezelf en voor de mensen om je heen je netwerk kunt optimaliseren?

Laat je inspireren door The NetworKing en schrijf je in voor deze professionele Netwerktrainingen door rechtstreeks een e-mail te sturen naar Anne Marie Westra van EPLÚ Management Support annemariewestra@e-plu.nl.

Lees hier het volledige programma

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Nieuws