Nieuws - 02 november 2010

Anne Marie Westra werkzaam als Course Manager van The NetworKing Academy, wereldwijd de eerste in zijn soort.

Sinds enige tijd is Anne Marie Westra, vanuit EPLÚ Management Support werkzaam als Course Manager van The NetworKing Academy.

Gebaseerd op de basisprincipes van het The NetworKing concept, is The NetworKing Academy dit jaar met haar eerste officiële cursus van start gegaan bij Nyenrode Business Universiteit. Met een op maat gemaakt programma is het doel om alumni uiteindelijk vaardige en professionele netwerkers te laten worden. In het gehele opleidingstraject heeft Anne Marie Westra een coördinerende rol.

De doelgroep voor deze opleiding bestaat uit gemotiveerde, ervaren personen, die in het midden van hun carrière staan en die de ambitie hebben hun persoonlijke netwerkvaardigheden – en kansen te verbeteren. Het programma combineert eenvoudige betrokkenheid en de mogelijkheid de verworven businesskennis- en vaardigheden direct te verzilveren. Het ontwikkelen van de vaardigheden voor professioneel leiderschap komt in de verschillende fasen van het programma aan de orde. Het programma biedt zowel internationaal perspectief als diversiteit.

The NetworKing Academy is mede opgericht door Charles D.A. Ruffolo MPA, professioneel netwerker, trainer, spreker, schrijver en uitgever (www.thenetworking.com).

Voor meer informatie over The NetworKing Academy bij Nyenrode Business Universiteit, ga naar: www.thenetworkingacademy.com of e-mail rechtstreeks: annemarie@thenetworkingacademy.com.

Boekvertalingen

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenteten die echt het verschil maken

Tell a business relation

Nieuws