Gastcollege Esther Jacobs

Sinds Esther Jacobs besloot drie jaar geleden in een opwelling de Argentijnse tango te leren dansen in Buenos Aires, gebruikt zij dans als metafoor in haar lezingen en workshops. Over geen excuses en vertrouwen hebben in jezelf, leiden en volgen, communicatie, in het moment zijn en connectie. "Dansen is als een spiegel, waarin we ervaren hoe het kan zijn om helemaal 'in flow' te zijn, maar ook met de neus op de feiten worden gedrukt als we teveel 'in ons hoofd' zitten'...

In het interactieve gastcollege 'Geen excuses, dans je leven'! leert Esther je dat dansen je veel basisprincipes meegeeft voor een succesvol leven en succesvolle relaties, zowel privé als zakelijk. Ervaar hoe het is om te 'spelen' met de elementen waar je je normaal gesproken niet bewust van bent, leer het herkennen van de volgende stap en vind je balans.

Laat je inspireren en leer alles over jezelf, in groepsverband of individueel, inhouse of op locatie. Meer weten? Informeer bij Anne Marie Westra naar de mogelijkheden, via e-mail, annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31 53 434 75 67 / +31 6 488 285 77.

Lees hier het blog over het open gastcollege in de dansschool, dat Esther en Anne Marie in samenwerking met Danscentrum Dekker hebben georganiseerd.

Bekijk hieronder de video waarin deelnemer Estrella van Liere van Studio 16 uit Neede refereert aan het open gastcollege in de dansschool.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ