Over Paul Iske

Over spreker Paul Iske - Team EPLÚ

OP ZOEK NAAR EEN SPREKER - TRAINER DIE ÉCHT HET VERSCHIL MAAKT?

Paul Iske - inzetbaar als spreker | trainer | gastdocent | dagvoorzitter

Paul Iske (1961) is hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht. Daarnaast is hij spreker en consultant op het gebied van innovatie, duurzaamheid en slimme businessmodellen.
 

Om inzicht te krijgen in de complexiteit van de wereld in het algemeen en innovatie in het bijzonder richtte hij het Instituut voor Briljante Mislukkingen op dat zich ten doel stelt de angst om te falen te reduceren, zodat mensen niet hoeven te experimenteren, maar het geleerde uit initiatieven, die niet aan de verwachtingen hebben voldaan, kunnen delen.

Daarnaast is Paul Co-Founder van het Internationaal Instituut voor Serieuze Opmontering, dat bijdraagt aan het creëren van een positief klimaat op een positieve manier.

Hij is voorzitter van het Nederlands-Noorse Business Netwerk, dat zich richt op het ondersteunen van het creëren en de realisatie van wederzijdse zakelijke, wetenschappelijke en maatschappelijke kansen tussen Nederland en Noorwegen.
Tot medio 2015 was Paul als Chief Dialogues Officer en Hoofd van het Innovatie Centrum verbonden aan ABN AMRO Bank. Voor zijn innovatieve instelling binnen ABN AMRO is Paul in 2014 genomineerd door Management Team en Accenture voor 'Innovator of the Year'.

Paul houdt zich hier vooral bezig met diensteninnovatie en sociale innovatie, met als specialiteit ‘Combinatoric Innovation’. In opdracht van SMO (Stichting Maatschappij en Onderneming) heeft hij hierover een boek geschreven, waarvan in de tweede helft van 2016 een Engelse versie zal verschijnen. Paul legt verbindingen om daarmee mogelijkheden voor innovatieve en duurzame waardecreatie te creëren. Paul is oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, met als doel begrip te kweken voor de complexiteit van innovatie en ondernemen. Paul is gepromoveerd in de theoretische natuurkunde en heeft daarna bij Shell gewerkt, waar hij voornamelijk kennis binnen en buiten Shell met elkaar in verbinding bracht.

Paul Iske is consultant op de gebieden: creativiteit, innovatie, intellectueel kapitaal, kennismanagement en ondernemerschap, zowel binnen de private als (semi) publieke sector in binnen- en buitenland.

Zijn bijzonder creatieve, innovatieve en ondernemende geest, komt in zijn spreken duidelijk naar voren en met zijn aanstekelijke humor weet hij zijn publiek meer dan te enthousiasmeren.  

Bekijk hieronder een video van Paul Iske over het Instituut voor briljante mislukkingen.

Bekijk hieronder een video waarin Paul Iske tijdens het MediReva Symposium vertelt hoe je succesvol omgaat met verandering: leren van zaken die anders zijn gelopen dan gehoopt.

Bekijk hier een video waarin Paul Iske zijn ideeën over Briljante mislukkingen in de gezondsheidszorg deelt met zijn publiek tijdens TEDxMaastricht:

Als spreker, trainer en gastdocent is Paul inzetbaar op het gebied van sociale innovatie, creativiteit, kennismanagement en ondernemerschap. Informeer bij Anne Marie Westra naar de verdere mogelijkheden via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31 53 434 75 67 / +31 6 488 285 77.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ