Over Buffi Duberman

Over spreker Buffi Duberman - Team EPLÚ

OP ZOEK NAAR EEN SPREKER - TRAINER DIE ÉCHT HET VERSCHIL MAAKT?

Buffi Duberman - inzetbaar als spreker | trainer | gastdocent

Buffi Duberman (1968) is een geboren New Yorker die al meer dan 3 decennia de wereld vooruit helpt, woord voor woord. Ze is personal coach Engels voor mensen die hun boodschap met flair en impact over willen brengen. Als corporate coach helpt Buffi bedrijven daadwerkelijk meerwaarde te brengen voor hun klanten en hun branche. Daarnaast is ze coach en consultant voor topartiesten en beroemdheden, zodat ze moeiteloos in het Engels kunnen presenteren, zingen en acteren.
 

Buffi heeft persoonlijk meer dan 10.000 klanten gecoacht en meer dan 1,5 miljoen mensen hebben online met haar geleerd. Ze heeft meerdere boeken geschreven en is oprichter van 's werelds eerste Engelse zelfvertrouwen-app, Communication Nation, met leden uit 12 landen. Wanneer ze niet aan het schrijven of coachen is, is Buffi in haar keuken te vinden, waar ze tijdens het koffiezetten haar beste disco moves uit de kast haalt. Haar missie is je te helpen beter met de wereld te communiceren en dat begint met hoe je met jezelf communiceert.

Buffi Duberman is inzetbaar als gelegenheidsspreker, trainer, gastdocent en dagvoorzitter op het gebied van Engelse taal, communicatie en presentatie.

Informeer bij Anne Marie Westra naar de verdere mogelijkheden via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl of telefoon +31-534347567 / +31-648828577.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ