Nieuws - 03 juli 2023

Anne Marie Westra-Nijhuis erkend vertaler Frans

Naast vertaler Engels en Duits is Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support nu ook erkend vertaler Frans.

Anne Marie: "vertaler is een vrij beroep en om mij te kunnen onderscheiden vind ik het niet meer dan logisch als vertaler erkend te zijn door het NGTV, het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers, dé  beroepsvereniging van Tolken en Vertalers in Nederland, tevens aangesloten bij de Fédération Internationale des traducteurs. Daarmee voldoe ik aan de strenge toelatingseisen van het genootschap wat betreft opleiding, ervaring en deskundigheid en onderschrijf ik de erecode. Bovendien houd ik als NGTV-lid mijn deskundigheid op peil door permanente educatie.

Naast mijn werkzaamheden als vertaler Engels en Duits heb ik hiervoor de afgelopen jaren vele mooie Frans vertaalopdrachten kunnen doen. Of eigenlijk moet ik zeggen: "mogen doen", want opdrachtgevers Esschert Design, Leonon Kinderboeken, LiveAssured, TSS en Fijnproevers hebben mij hiervoor hun blijvende vertrouwen gegeven. Hierdoor heb ik niet alleen de nodige Franse praktijkmeters kunnen maken, maar tegelijkertijd een mooie bijdrage kunnen leveren aan de verdere internationalisering van deze bedrijven. En hoe mooi is dat!

Trots ben ik dan ook op de 'beloning' die het NGTV mij heeft verstrekt in de vorm van een officiële erkenning als vertaler Frans-Nederlands en Nederlands-Frans, naast de bestaande erkenningen als vertaler Engels en Duits.

Dank gaat naar mijn collega-vertaler, coach en native speaker Frans, Véronique Lhuissier, die al mijn vertaalwerk naar de Franse taal redigeert, geheel volgens de voorwaarden van het NGTV, van wie ik graag blijf leren en die me bovendien scherp houdt, of zoals de Fransen zeggen: "qui est toujours sur mon dos"!"

Ben je geïnteresseerd in mijn dienstverlening als vertaler? Lees dan meer over mijn vertaaldiensten.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ