Nieuws - 20 april 2018

Boekpublicatie kinderboek 'À la recherche de la Carotte Bleue' van Sébastien Telleschi, vertaald door Anne Marie Westra-Nijhuis

Recent werd de Nederlandse vertaling van het kinderboek van de Franse schrijver Sébastien Telleschi gepubliceerd. Het boek is vanuit het Frans vertaald door Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support. Het spannende kinderboek 'Op zoek naar de Blauwe Wortel' is een zoek-en-vind-boek met grote illustraties vol details en gekkigheidjes. Gids Pieter Konijn neemt de kinderen mee op ontdekkingsreis. Ze leren de stam van een beetje gekke maar vrolijke konijnen kennen en helpen ze de heilige Blauwe Wortel terug te vinden die ze altijd maar weer kwijtraken!

Op zoek naar de Blauwe Wortel van Sébastien Telleschi, uitgegeven door Leonon Media Publishers, Nederlandse vertaling Anne Marie Westra

'Op zoek naar de Blauwe Wortel' - bestemd voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met acht jaar - wordt uitgeven door Leonon Media Publishers en is verkrijgbaar via de bekende online boekhandelskanalen, waaronder bol.com, waar ook een inkijkexemplaar is in te zien. Leonon Media Publishers geeft kinder- en prentenboeken uit voor de Nederlandse en Belgische markt. Lees hier meer.

In 2018 is in Frankrijk het tweede deel in deze serie over de Blauwe Wortel verschenen. Dit boek wordt op dit moment door Anne Marie vertaald en zal in het najaar van 2018 in het Nederlands verschijnen.

Bekijk hieronder de Franse teaser van la recherche de la Carotte Bleue':

Bekijk hieronder de Franse boekrecensie van het eerste boek door Gérard Collard:

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ