About Alex van Ginneken

(soon available in English)

Alex van Ginneken (1978) is ondernemer en online business coach. Hij heeft zelf een aantal bedrijven opgebouwd en hij heeft een succesvolle serie boeken over online marketing geschreven. Zo is hij auteur van diverse boeken over online marketing. Het is zijn passie om zijn klanten hun bedrijf te laten groeien en ze naar succes te coachen.

Over Alex van Ginneken - Team EPLÚAl in zijn jeugd kwam hij erachter dat hij een enorme drang heeft om nieuwe dingen te leren. Hij heeft ook altijd al vol inspiratie gezeten en maakte bijvoorbeeld toen hij 11 jaar was al zijn eigen software. Door zijn nieuwsgierigheid heeft hij veel mooie dingen gezien en belangrijke lessen geleerd. Dat heeft hem gemaakt tot wie hij nu is: eenrasondernemer met veel passies en nog veel meer enthousiasme.

Er gaat geen dag voorbij dat hij niet bezig is om het maximale uit zijn leven te halen, voor zichzelf en voor anderen. Zowel zakelijk als privé probeert hij steeds nieuwe dingen uit, altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Hij heeft ontdekt dat kleine dingen vaak een groot verschil kunnen maken. En dat fascineert hem nog steeds.

In 2006 verkocht hij zijn eerste ICT-bedrijf, waar hij op dat moment met een team van 22 mensen werkte. In de jaren daarna heeft hij als actieve partner meegebouwd aan zijn participaties: Nieuwbouw Online, MediaCT, CoBrowser.net en Superfood.nl.

Hij ontdekte dat het dagelijks leidinggeven aan een bedrijf geen ambitie van hem is. Als rechterhand van een goede directeur voegt hij veel meer waarde toe, omdat hij daarin meer van zichzelf kwijt kan. Zo houdt hij namelijk de ruimte om nieuwe dingen te leren, uit te proberen en nieuwe contacten te leggen.

Alex vindt de vrijheid die dit geeft erg belangrijk.Toen hij tot dit inzicht kwam, was de stap naar online business coaching snel gezet. Het is voor hem dé manier om te doen waar hij blij van wordt: bedrijven helpen groeien. Beter kan volgens hem niet.

De kern van het ondernemerschap is voor hem dat je vanuit je hart werkt. Dat je iets doet waar je volledig voor gaat, zonder reserves. Maar natuurlijk wel altijd vanuit een gezonde balans met de wereld om je heen. Hij ziet zijn ondernemerschap daarom ook als onderdeel van zijn leven, onlosmakelijk verbonden met de rest. Daarom doet hij alles in zijn leven volgens dezelfde filosofie: think BIG, start small, scale fast. Dat is zijn rode draad.

Alex gelooft erin dat we een leven lang moeten blijven leren en groeien. Daarom is hij elke dag bezig zichzelf nieuwe habits aan te leren, die hem in zijn ogen verder helpen, zoals mediteren en vegetarisch eten. Het zijn vaak dingen die hem  geestelijke en fysieke energie geven, en die energie neemt hij overal mee naartoe.

Alex heeft een onschatbare kennis op het gebied van internetmarketing die hij graag met zijn publiek deelt. Hij spreekt met een aanstekelijk enthousiasme, is heel doonw-to-earth en bijzonder prettig om naar te luisteren.

Alex van Ginneken is inzetbaar als spreker, trainer en gastdocent op het gebied van online marketing & strategie, ICT, sales en verdienmodellen. Please contact Anne Marie Westra to inquire about further possibilities, by email - annemariewestra@e-plu.nl, or telephone +31- 534347567.

 

 

Book translations

FC Delta Sports '95 - "25 jaar aan de bal" - editor & proofreader Anne Marie Westra

senz° ambassador

Ambassador of senz°, the one and only storm umbrella

Need a Speaker - Trainer?

Team EPLÚ - public speakers, trainers, guest lecturers and moderators who really make a difference: please also go to www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation - inform your business associate about the services of EPLÚ Management Support