Aanbevolen door EPLÚ Management Support

Broadcast Organizers

Broadcast Organizers
Een audiovisueel productiehuis - initiatief van Henk Hendriksen en Jolanda Simons. sinds 1992. Video doet meer dan uitzenden alleen. Het kan je raken en beinvloeden….. het doet wat met je. En dat is waar juist de passie van Broadcast Organizers ligt, uw communicatie omzetten in beeld en geluid!

Stichting Giving Back

Stichting Giving Back
Stichting Giving Back biedt ambitieuze, goedpresterende, veelal allochtone scholieren de kans hun talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen teneinde een succesvolle maatschappelijke positie te kunnen verwerven.

Harvey Blom – Become, Act & Enjoy

Harvey Blom – Become, Act & Enjoy
Become more who you are, Act like there is no tomorrow, Enjoy your journey of life!

Icing On The Cake Entertainment

Icing On The Cake Entertainment
Wil jij op originele wijze meer merkbekendheid creëren? Proactieve en gastvrije entertainers inzetten tijdens jouw evenement? Of organiseer je een feest en zoek je daarvoor onvergetelijk entertainment? Wij zijn de kers op jouw bedrijf!

24 Kitchen

24 Kitchen
Een op Nederland gericht crossmediaal foodlifestyle platform voor iedereen die eet en interesse heeft in voorlichting over eten, eten kopen en bereiden. 

Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV)

NGTV
Het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers is dé beroepsvereniging van tolken en vertalers in Nederland. Leden van het NGTV zijn professionele tolken en vertalers: deskundig, betrouwbaar en veelzijdig! Zij voldoen aan de strenge toelatingseisen van het genootschap wat betreft opleiding, ervaring en deskundigheid en zij onderschrijven de erecode. Bovendien houden NGTV-leden hun deskundigheid op peil doorpermanente educatie.

400 brieven van mijn moeder - Het boek van Joseph Oubelkas

400 brieven van mijn moeder
Het waargebeurde verhaal van Joseph Oubelkas, die op 24-jarige leeftijd begon aan een zakenreis naar Marokko en daar zonder bewijs of onderzoek wordt veroordeeld tot tien jaar celstraf voor iets wat hij niet heeft gedaan.

Ringles

Ringles
Ringles Game is een app voor IOS gebruikers. Ringles is een cool denkspel voor jong en oud. Binnenkort beschikbaar in de Apple Store!

www.senzumbrellas.com

senz° umbrellas
De senz° umbrella - ontstaan uit frustratie met traditionele paraplu's - is ontworpen om je tegen alle weersomstandigheden te beschermen. Door zijn aerodynamische design kiest de senz° original moeiteloos de meest comfortabele positie in de wind.

Showprint Presentations – een mix van verrassende oplossingen

Showprint Presentations – een mix van verrassende oplossingen
Laat jezelf zien!

Solar Team Twente

Solar Team Twente
19 studenten van de Universiteit Twente hopen hun droom waar te maken: het winnen van de Bridgestone World Solar Challenge en daarvoor aan de start van deze race te staan met de snelste zonnewagen.Met hun team en zonneauto investeren zij in de toekomst van Twente en dragen zij bij aan duurzaamheid, innovatie en techniek.

Waka Waka

Waka Waka share the sun
1.2 billion people around the world have no access to electricity. WakaWaka is an impact driven, social venture that fights to abolish energy poverty throughout the world.

School voor Marketing & Techniek - De Waterfabriek

School voor Marketing & Techniek - De Waterfabriek
In de Waterfabriek werken leerlingen in een high-tech leer-werkomgeving, waar watertjes worden geproduceerd en gebotteld. Daar komen ze natuurlijk voortdurend in aanraking met allerlei facetten van bedrijfsvoering, die ook theoretisch onderbouwd zijn. Dat zijn de momenten waarop praktijk en theorie elkaar op de werkvloer van de Waterfabriek en in de instructieruimtes er omheen ontmoeten. Praktijk leidt naar theorie, een omgekeerde leerweg dus. De Waterfabriek brengt beroepsonderwijs en bedrijfsleven nog dichter bij elkaar.

Dutch and their bikes

The Dutch and their bikes

In haar fascinerende nieuwe collectie van bijna 700 foto's, registreert de Amerikaanse fotografe en schrijfster Shirley Agudo de essentie van Nederland, 's werelds meest fietsvriendelijke land. Het is geeft een bevoorrechte en inspirerende kijk op een cultuur die fietsen leeft en ademt.

 

Boekvertalingen

Ga weg Covid-19! - redactieteam Leonon Kinderboeken, Engelse vertaling door Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenten die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation