Nieuws - 02 september 2010

‘Netwerk Je Weg Naar Succes’ van Charles D.A. Ruffolo MPA, vertaald door Anne Marie Westra, is nu verkrijgbaar. Bekijk hier de video van de lancering van het boek

Netwerken is veruit de eenvoudigste, meest efficiënte en minst dure weg naar succes … ongeacht je doel.

Wat heb je nodig, of wat zou je willen hebben? Een nieuwe baan, een nieuw huis, nieuwe klanten, of misschien een nieuwe liefde? Volgens Charles ‘Ruf’ Ruffolo, Professioneel Netwerker, Trainer, Spreker, Schrijver en Uitgever, is alles – maar dan ook alles – mogelijk wanneer je ‘je weg naar succes netwerkt’.

Voor het eerst zijn lezers getuige van de methodes van ‘The NetworKing’ waarmee Ruffolo wereldwijd respect en steun heeft verkregen.

Ontdek zijn geheimen hoe je vanuit alledaagse interacties belangrijke relaties op kunt bouwen. Ontdek het krachtigste netwerkhulpmiddel. Geniet van de dynamiek van het je enthousiast onder de mensen begeven en van ieder uitstapje een netwerkbijeenkomst te maken. Ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt om je netwerk op te bouwen, met je netwerk te communiceren, je netwerk uit te breiden, te activeren, te leiden, te motiveren, te enthousiasmeren, te professionaliseren en aan je netwerk terug te geven, voor wederzijds succes.

Deel de verhalen van Ruffolo uit zijn eigenzinnige jeugd en zijn 20-jarige Amerikaanse militaire carrière en ontdek hoe deze Amerikaanse expat het netwerken heeft omgezet in een succesvolle business en levensstijl - iets dat jij ook kunt bereiken.

"Als we alleen maar zijn enthousiasme en vaardigheden zouden kunnen overnemen", roepen zijn aanhangers. "Missie volbracht", zou Ruffolo antwoorden.

In ‘Netwerk Je Weg Naar Succes’, zijn eerste gids over de kracht van netwerken, staat het allemaal.

Boekvertalingen

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenteten die echt het verschil maken

Tell a business relation

Nieuws