Samenwerking Chantal Kroese

For now, only available in Dutch - in due course, available in English as well.

Sinds 1 juli 2017 heeft Anne Marie Westra-Nijhuis met Chantal Kroese een samenwerking op het gebied van haar spreker- en trainerschap. Via Anne Marie is Chantal Kroese te boeken als spreker op het gebied van motivatie, ondernemerschap, organisatiemanagement en leiderschap. Ook is zij inzetbaar als gastdocent voor het voorgezet onderwijs, MBO, HBO en universiteit.

Samenwerking Anne Marie Westra en Chantal Kroese

Foto Chantal @Mama's op hakken

Chantal Kroese is oprichter en eigenaar van Helden Op hakken. Vanuit haar jarenlange ervaring als ondernemer in diverse interim-functies en 6 jaar als directeur/eigenaar van The Beautea Company BV, een bedrijf met als filosofie ‘laat de wereld maar even wachten... begeleidt ze op verschillende manieren vrouwelijke én mannelijke professionals om inzicht te krijgen hoe goed te leren lopen op hakken om van daaruit te kunnen ‘dansen op spitzen' binnen en/of buiten hun organisatie.

Would you like to have more information? Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra: Telefoon +3153-4347567 / +31-6488 285 77 E-mail annemariewestra@e-plu.nl

Book translations

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

senz° ambassador

Ambassadeur senz°

Need a Speaker - Trainer?

Team EPLÚ publis speakers - trainers - guest lecturers who really make a difference

Tell a business relation

Tell a business relation